bébi, fotó, főzöcske

Delicio

Delicio

Azok az ujjak

2010. április 08. - Delicio

Már egy pár hete, hogy felfedezte az ujjait és a kezét is Johanna. Nemcsak távolról szemléli őket, hanem nyálcsorgatással kísérve folyamatosan csócsálja őket. Ki nem lehet robbantani a kezét és az ujjait a szájából.

Reggel még ébredés előtt bekukkantottam hozzá, vajon fenn van-e már és ha igen akkor mit csinál. De még nem volt nyitva a szeme, az egyik ujja azonban már a szájában volt és járt hozzá a szája, mint aki cumizna. De ha jobban megnézem, akkor még nem cumizza őket, csak valami fura kombinációját adja elő az ujjszopásnak és cumizásnak. Kiváncsi vagyok, hogy mikor jelennek meg a fogai. Persze tudom, hogy attól függetlenül, hogy patakokban folyik a nyál a szájából, hónapokig is eltarthat mire kibújnak az első fogak.

Addig is élvezzük a látványt és rendületlenül törülgetjük a szájat és annak környékét.

A bejegyzés trackback címe:

https://delicio.blog.hu/api/trackback/id/tr71903729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása