bébi, fotó, főzöcske

Delicio

Delicio

Fogas kérdés

2011. április 02. - Delicio

2,4,8,... nem, a számok nem egy matematikai sorozat tagjai, hanem Ms Mini fogainak száma időrendben megjelenés szerint. Ahogy látszik is, igen csak neki veselkedett a kezdeti időkben, aztán alább hagyott a lelkesedés és rápihent a következő növesztésre. Kellett is időt hagyni, mert a következő a 9. egy rágófog volt, ami szinte gond nélkül megjelent. 

Most azonban szegényke megkínlódik a többivel. 10,11 és ha minden igaz a 12. is úton van, szóval most egyszerre 3 fog készül előtörni, ami azzal jár, hogy Prünty sírva ébred délután, piros az arca és nyűgös. De ez talán még a jobbik eset, hiszen olyan is van, aki éjszaka is felébred, belázasodik stb.

Egyelőre azonban katonásan bírja, de egy-egy gyengébb napon azért némi fájdalomcsillapítóval próbáljuk enyhíteni az beduzzadt íny fájdalmát. 

Nagyon nem ástuk bele magunkat a fog témába, mondhatni sodródunk az árral. Nagyon rákészülni nem is lehet, azon kívül, hogy a borostyán nyaklánca folyamatosan a nyakában lóg, biztos, ami biztos. Akár így van, akár nem, én hiszek benne.

Az érkezési sorban van még egy jó pár fog, úgyhogy továbbra is készenlétben vagyunk és drukkolunk az épp úton levőknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://delicio.blog.hu/api/trackback/id/tr462794753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása