bébi, fotó, főzöcske

Delicio

Delicio

Gyereknapi kiruccanás

2011. május 29. - Delicio

kattints

Tegnap a boltban, ma az egész országban gyereknap volt.

Itthon minden nap az van, így J-nek fel sem tűnt olyan nagyon. Azért elmentünk si-hu-huzni, hogy azért még se legyen egy az egyben olyan ez a nap mint a többi.

Szerintem az apjával mi élveztük a legjobban, de azért Ms Mininek is tetszett a vasút, a mozdony, főleg akkor amikor a vonatról egy másikat csodálhatott meg és integethetett nemcsak a szerelvényeknek, hanem a rajta utazó gyerekeknek is.

Ami viszont teljesen biztos, hogy a mai napban a legjobban azt élvezte, amikor terepbabkocsizást tartottunk a Budai-hegységben. Szépjuhászné és Hűvösvölgy között. 

Azt hiszem csak egyszer kezdtük énekelni a "zötyög a taliga..." című dalt, de az a séta elejétől a végéig tartott. Mindenesetre J igen jól szórakozott azokon a huppanókon, amelyeken az áthaladáskor majdnem kirepült a babakocsiból. Annyira élvezte, hogy mire leértünk a völgybe, el is szenderedett egy röpke fél órára. 

Aztán ahogy felszálltunk a vonatra, egyből kipattantak a szemei és úgy is maradtak egészen addig, amíg itthon le nem fektettük 3/4 3 kor! 

Szerintem jól sikerült a nap. Kicsit sétáltunk valahol a közelben , kellemes hűvösben, a természet lágy ölén!

Remélem még megyünk párszor...

A bejegyzés trackback címe:

https://delicio.blog.hu/api/trackback/id/tr212941907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása