bébi, fotó, főzöcske

Delicio

Delicio

Ms Mini otthon

2015. február 11. - Delicio

Már januárban elkezdődött az influenza járvány, de egészen februárig szerencsére nem érintett bennünket. Ha nem az influenza de valami a várost is ellepő vírus Ms Minit is megtalálta. Éppen hogy csak feljebb ment a hőmérséklete, viszont berekedt, csúnyán kezdett köhögni ú, így a gyerekorvos receptje egy hét otthonlétet írt elő. Ilyenkor minden előkerül, ami előkerülhet. Rajzolás, társas, lego, playmobil, bújócska, kergetőzés na és persze valami mesefilm is. Ebből az utóbbiból nyilván nem elég egy, szóval mesefilmek, vagy a mostani nagy kedvenc Peppa Pig. 

Szerencsére nem gyűrte le a vírus minimanót, mert két nap lakás után, már nagyon örült egy kis sétának, ahol az felesleges energiáit mégha csak 10 perce is , de le tudja vezetni. 

Maradandót is alkottunk. Ha már farsang hónapja van, készítsünk valamit, ami egyszerű, gyorsan megvan, de látványos. Készítettünk 4 farsangi maszkot. Egyet Minimanónak, egyet anyukának, egyet apukának és egyet dísznek. Aztán jöhetett az álarcban való szaladgálás és a maszkvásár a maszkkiállításon! 

Íme az eredmény:

alarcok.jpg

Most már csak hordani kell őket :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://delicio.blog.hu/api/trackback/id/tr997162141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása