bébi, fotó, főzöcske

Delicio

Delicio

Tropicarium

2015. február 15. - Delicio

Már többször a fejemben volt, hogy meg kellene nézni a Tropicariumot Budapesten, de talán mert nem a szomszédban van, így nem erőltettük meg nagyon magunkat. De most útnak eredtünk, hogy átszelve a várost, megnézzük a cápákat, krokodilokat és mindazt, amit nyújt a Tropicarium. Szerintem abszolút jó időben mentünk, mert Ms Mini már elég sokat látott mindenféle állatot tv-ben, könyvben és elég érett már ahhoz, hogy értékelje is őket élőben és le is kösse valamennyire, vagy érdeklődve figyelje meg, hogyan néznek ki, mit csinálnak. 
img_20150214_131752.jpg

Ms Mininek a krokodil és vele együtt a trópusi rész, a kígyók tetszett a legjobban. A krokodilt azért is emelte ki, mert még nem láttott olyat élőben - ez volt a fő indok, amit említett. 

Az volt benne a jó, hogy bár sokan vannak főleg hétvégén, a hely maga nem túl kicsi és nem is túl nagy,  ekkora gyerekkel végig lehet járni, anélkül, hogy nagyon belefáradna vagy ráunna.  A halak színes látványa is mosolyt csal az ember arcára, ki ne szeretné bámulni az akváriumokat ... 

A trópusi részhez, ahol a krokodilok is voltak, meg halak, meg pici vízesés vissza kellett menni még egyszer, nem véletlenül lett az a kedvenc. Pedig sok állat nem is volt ott, de mégis a hangulata miatt is az lett Ms Mini kedvence.

tropic4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://delicio.blog.hu/api/trackback/id/tr287177667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása