bébi, fotó, főzöcske

Delicio

Delicio

Az első fog...

2015. március 26. - Delicio

elsofog.jpg

(Fotó:FBI)

Ms Mini elhagyta az első tejfogát 2015. március 20-án, miután előző este egy "ráharapással" meglazította. A fogtündér el is vitte az éjszaka dobozostul mindenestül, s cserébe bőr színű cicás tollat hozott neki. Büszkén mesélte mindenkinek, hogy kiesett az első foga. Az oviban, a nagyszülőknek...

A fogváltás kb 6 éves kor körül kezdődik, de ez is, ahogy minden más - beszéd, felállás, elindulás - gyerekfüggő. Pontosan a képnek felelően az alsó fogsorból a '6'-os feletti fogától vált meg. Olyan cuki lett, hogy hiányzik egy foga. 
Minden ilyen nagy lépéssel még jobban érződik, hogy milyen nagy már Minimamó. 

fogvaltas.jpg
( Vicces, hogy először azt várják a szülők, hogy kibújjanak az első fogacskák, akkkor az a fura, hogy egy csupasz szájban van egy-két fog. Aztán a hónapokkal szépen lassan megtelik a száj foggal és megszokjuk a látványt. Aztán az lesz a furcsa, hogy hiányzik 1-2 fog. Érdekes ez a megszokás dolga az embereknek. )

A bejegyzés trackback címe:

https://delicio.blog.hu/api/trackback/id/tr717303456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása