bébi, fotó, főzöcske

Delicio

Delicio

First birthday

2010. december 25. - Delicio

December 24.

Az első születésnap. Ms Mini nagyon élvezte a sok embert és a rengeteg ajándékot. Banántortát készítettem neki, amit rágcsálhatott és maszatolhatott vele ha akart. Akart is. Bébitortát akartam és az is lett.

Megkóstolta a füstölt lazacot, a túrós rudat, gesztenygolyókat, kókuszgolyót. Persze mindegyik cukor nélkül. Csak olyat készítettem, amiket megehetett, vagy majd megehet. Most meg csak azért nem, mert olyan olajos mag volt benne, amire még allergiás lehet.

A karácsonyi sült pulyka is ízlett neki. A karácsonyfát imádta, főleg a rajta lógó csengettyűt, aminek a levételére engedélyt kapott. Alulra olyan díszeket lógattam, amikkel játszhat. Olyan kis drága. Nem akarja őket nagyon levenni, így lekopogom, még áll a fa és rajta minden dísz épen csüng-lóg.

Happy birthday Johanna!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://delicio.blog.hu/api/trackback/id/tr672464733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása