bébi, fotó, főzöcske

Delicio

Delicio

Cupcake pillanatok Valentin-nap apropóján

2015. február 13. - Delicio

img_20150213_114202_1.jpg

Cupcake Jemma videóira a facebookon keresztül találtam rá még Halloweenkor. Azonnal kedvet csinál a sütéshez, annyira könnyedén, egyszerűen mutatja be, hogyan készítsük el az adott receptet és eddig, amiket láttam, nem csak egyszerűek, de csinosak és látványosak is voltak.

A muffinok és cupcake-ek mindig is a kedvenceim közé tartoztak, el lehet velük bíbelődni jó sokat ha éppen úgy adódik, annyira változatosan el lehet őket készíteni, hogy szerintem nem lehet megunni őket.

Valentin-nap miatt elég sok szívecskés  recept kering most az interneten, ezzel is emiatt találkoztam. 
Rögtön tudtam, hogy el kell készítenem, mert annyira aranyos, főleg, hogy egy meglepetést is rejt magában. (persze ha előtte félbevágja az ember )

img_20150213_112758.jpg

Először egy pirosra színezett piskótalapot kell sütni, amiből majd a szívecskék készülnek. Míg sül a tészta, addig egy sima vaníliás cupcaket készítesz el, beletöltöd a muffinforma mélyedéseibe és a kisült tésztából kiszúrt szíveket belenyomod a tésztába, majd így sütöd készre a cupcakeket. Ha megsültek és kihűltek, akkor vaníliás vajas krémmel díszíted, vagy bármi mással, amivel szeretnéd.

( ... " Be my Valentine! " ... )

A bejegyzés trackback címe:

https://delicio.blog.hu/api/trackback/id/tr137171557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása