bébi, fotó, főzöcske

Delicio

Delicio

Igazi csajszi

2015. április 20. - Delicio

Minden kislány életében eljön az a pillanat, amikor kopogós cipőt szeretne, de előtte még belebújik az anyukája magassarkújába, bármikor, amikor csak teheti, kipakolja kiváncsian az ékszeres dobozokat vagy a fürdőben a sminkes táskát.
Az úton a körömlakkal indulunk el talán legelőször. Kinél korábban kinél később, de eljön ez az idő. 
Nyárra szinte kötelező már egy-két éve, hogy körömlakk díszítse a kéz körmeit és a lábkörmöket is. Büszkén lehet fel-le vonulni és mindenkinek megmutatni a színes ujjacskákat.
Aztán továbblépünk és a fürdőben azt játszuk, hogy elmegy Ms Mini a pedikűröshöz, a kozmetikushoz és a manikűröshöz, aztán előkerül a sminkes csodatáska és együtt leülünk az asztalhoz, hogy sminkeljük magunkat. 
Persze a gyakorlatlan ujjak segítségre szorulnak még - szerencsére ;-) - így megmutatom, hogyan rúzsozza ki az apró ecsettel a száját, puha ecsettel halvány pirosítóból szórok egy keveset a pofijára. Minden másban nem kell neki segítség, örömmel és lelkesen színesít. Igazi csajos lány - imádja a pinket és úgy vette fel a ruháját reggel, hogy előtte kiterítette az összes részt a szőnyegre és összeállítást készített kalappal, szemüveggel meg minden...!
Egy igazi "kis" stylist!

img_20150418_171358.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://delicio.blog.hu/api/trackback/id/tr747383756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása