bébi, fotó, főzöcske

Delicio

Delicio

Utolsó síóra az ovival ebben a szezonban

2015. március 16. - Delicio

A csütörtöki síoktatás véget ért ebben a szezonban. Egy nyílt óra keretében mutatták be az ovisok mennyit fejlődtek az órákon. Annak ellenére, hogy borús, hideg szeles idő volt, a gyerekek vidáman csúszkáltak a pályán, míg a szülők a pálya széléről figyelték és fotózták az apróságokat. 
Ms Mini a síelős utazásokkor már megmutatta mit is tud, de azért ez mégis csak más " pálya" és az ovis társakkal csúszkálhat, plusz itt egy két kerülendő botot is kiraknak, ami egy újabb kihívás, ja és amit csak itt gyakorolt eddig, az a tányéros felvonón való egyedüli felvonózás. 
Ez utóbbi is szuperül megy neki. Vidáman követték egymást felfele és lefele is a kötelező bemelegítés után. Az óra végén pedig egymáson fetrengtek miután megszabadultak a sílécektől. Fázni egyikük sem fázott, de hatalmas mosoly volt az arcokon. Ms Mini két gombóc fagyival zárta a síoktatást - egy csoki és egy eper - , én pedig egy vaníliásat nyalogattam el. felvonow.jpg

sioktw.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://delicio.blog.hu/api/trackback/id/tr17274211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása