bébi, fotó, főzöcske

Delicio

Delicio

Vasárnapi reggeli

2008. június 18. - Delicio
Két hete szombat este vacsorázni voltam az Old Amsterdam nevű helyen a belvárosban, ahol elméletileg "szakmai" beszélegetésre is sor kellett volna kerülnie, de mivel focimeccs nézés is volt,  nem sikerült eredményesen zárni az estét. Mint lelkes reggelizős arra gondoltam, mi lenne ha másnap reggel közösen reggeliznénk egyet és akkor nyugodtan tudunk csevegni minden aktuális vagy kevésbé aktuális dologról.
Az Angelika kávézó a Batthyány téren  lett kiszemelve áldozatul. Noha a vacsorákról nem áradoztak a neten formuozók és véleményezők, azért egy délelőttöt megért.
Kávé, frissen facsart naracslé, rántotta, sonkás tükörtojás és bundás kenyér került elfogyasztásra. Rendeltünk egy teát is a tojással együtt, aminek valahol nyomaveszett. Fél órás várakozás után azonban hevesen érdeklődni keztünk a pincérnél, vajon merre kallódhatott el, aki gyors körbejárás után végül megérkezett végre a várva várt teával.
Persze sok citrom helyett ( ahogy rendelve lett) végül csak egy karika jutott egy kancsó forró víz mellé.
Összességében jót beszélgettünk, szinte üres volt a hely, ami szerintem kellemesnek mondható, a tojás  pedig finom volt.
Mindezek ellenére szerintem kicsit sokat fizettünk ennyi ételért, nehézségek merültek fel a forró italok felszolgálásánál és fura illatotról számolt be egyik reggeliző társunk miután visszatért  a mosdóból.
Ettől eltekintve lehet, hogy még benézek egy reggelire.

A bejegyzés trackback címe:

https://delicio.blog.hu/api/trackback/id/tr15527334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása