bébi, fotó, főzöcske

Delicio

Delicio

Érzelgősség

2010. április 10. - Delicio

Hányszor, de hányszor mondták, mesélték és írták már le előttem, hogy ha gyereked van, akkor ő jár a fejedben "folyton" és ő lesz az első az életedben.

Ezt addig el sem tudod képzelni, amíg meg nem tapasztalod. Én is úgy gondoltam, nyilván van benne valami, na jó, de mindig a gyereked jár a fejedben.

Azt ki merem jelenteni, hogy mással is foglalkozom és jó sok gondolat kavarog a fejemben. De ha például a taposógépen edzek, egy idő után feltűnik, hogy fogalmam sincs mit nézek az előttem lévő monitoron, milyen műsör megy , mert azon töprengek, vajon mit csinál otthon a bébi és az apja.

Nézem a sorozatom este fél 11-kor, ülök a gépem előtt , elmosolyodom és alig várom , hogy a kezembe vegyem az apróságot, magamhoz öleljem, vigyázzak rá és tanítsam, amire csak tudom.

Tudom, tudom - a női érzelgősség. Ez a természet. Biztosan változni fog majd idővel, ahogy egyre önállóbbá válik a csöppség, de a legfontosabb ő marad, az biztos.

A bejegyzés trackback címe:

https://delicio.blog.hu/api/trackback/id/tr841910712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása